Nova remodelació

Com veieu van apareixent apartats al bloc. Hem pogut recuperar part dels comentaris antics fins l’agost del 2008, que són a la pàgina de la barra lateral dreta, a l’apartat Pura vida. També trobareu una pàgina anomenada Recordant en Pau…, que serà la que hauriem de fer servir per anar escrivint correlativament els nostres comentaris, opinions, sentiments o desitjos, ja que sempre la tindrem visible en aquest lloc, i les entrades o articles de la part central anirant desplaçant-se.

Gràcies!

Quant a joanbarrios

Nascut el 1952 a Barcelona. Casat. Metge. Doble bessonada. Visc i treballo a Manresa des de fa 30 anys. Apassionat de la muntanya, la natura, la no violència i la salut de les persones.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *