Ja s’acosta…el proper dissabte 24….ens trobem!!!

Ei, gent! Torna la trobada a l’alzina del Pau, al coll de Guirló de Montserrat. Us esperem el dia 24.7.10 a les 18 hores ( de fet si veniu una estona abans, millor…per allò dels hola k tal, petons, kuan de temps, fas panxa, quin nen/a més bonic, tens feina, on vas de vacances, etc….).

Ja sabeu el pla…xerradeta de benvinguda (sembla que aquest rotllo no pot faltar…uf!)…repartiment de la gent per grups de festa (qui vulgui)…jocs pensats…música (concert)…rialles…sopar a la fresca…connexió antipòdica (si és pot)…molta gresca…en fi, que són 5 ANYS ja que ens trobem!!!!

A disfrutar-se, com diu…ja sabeu qui…FINS AVIAT AMICS!!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *